POESI I GRENSELAND, 2021

12. september kl. 19 i Fredrikstad Domkirke: FIRE POETER, TRE MUSIKERE, ET KOR OG EN DANSER FREMFØRER DEN KONTEMPLATIVE MESSEN Missa Mystica.

Poetene: Tone Hødnebø, Aina Villanger, Steinar Opstad og Freddy Fjellheim, som holder messens læredikt. Musikerne: Dan René Dahl, orgel og klaver, Espen Christoffersen, trompet, og Knut Henriksen, klarinett. Kor: Senza Rigore under ledelse av Birgit Gudim. Danser: Aurora Itland. Koreografi: Carl André Johansson.

/

28.august kl. 19 på Litteraturhuset i Fredrikstad: IRANSKE FRIBYFORFATTERE MØTER NORSKE FORFATTERE I POESIFORESTILLINGEN «UNDERTRYKKELSE, FRIGJØRING OG SIVIL ULYDIGHET». ALLE STILLER MED NYSKREVNE DIKT OG GJENDIKTNINGER, MENS KONTRABASSISTEN FREMFØRER EN NYSKREVET KOMPOSISJON, AKKOMPAGNERT AV TROMMESLAGEREN.

Fra v. komponist og kontrabassist Rodrigo Villagra, poetene Fatemeh Ekhtesari, Freddy Fjellheim, Benyamin Farnam, Marte Huke, Asieh Amini og David Fjellheim som var stand-in for Kathleen Rani Hagen. Trommeslager Emil Norman Kristiansen, poet Nils-Øivind Haagensen og co-produsent Kari Graarud hadde forlatt salen da bildet ble tatt.
 

#POESIHUSET #POESI I GRENSELAND